Skip to content

Willem van DELFT

Willem

Willem van DELFT: uw professionele trainer en coach

Maak kennis met Willem van DELFT, een trainer en coach die gepassioneerd is over professionele ontwikkeling en tevens de oprichter van ubecome is. Willem staat bekend om zijn dynamische aanpak, effectieve communicatiestijl en sterke motivatie om professionals te ondersteunen. Zijn passie ligt in coaching en training, waarbij hij anderen graag helpt bij het opbouwen van relaties, teams, collectieve intelligentie, het begeleiden van veranderingsprocessen en het opzetten van nieuwe projecten.

Academisch traject en certificaties

 • Master in de Pedagogische Wetenschappen: Willem voltooide in 2010 zijn Master aan de UCL, met als specialisatie volwasseneneducatie, wat de basis legde voor zijn carrière in professionele coaching.
 • Certificeringstraject: Sinds 2012 heeft Willem zijn professionele ontwikkeling voortgezet door verschillende belangrijke certificeringen te behalen, waaronder:
  • Gecertificeerd coach voor ‘Coach en Team’ door de school van V. Lenhardt.
  • Certificatie in co-ontwikkeling bij UNamur.
  • Certificatie in Business Coaching bij EMBC-UCL.
  • Certificatie in Transactionele Analyse bij CFIP.
 • Aanvullende opleiding voor start-ups: module gewijd aan start-ups aan het ICHEC in Brussel, waardoor hij zijn expertise in het ondersteunen van ondernemers verrijkte.

Willem van DELFT is een toegewijde coach en trainer voor professionele ontwikkeling, die persoonlijke ondersteuning biedt via op maat gemaakte trainingsmodules en coachingsessies, afgestemd op de unieke behoeften van elke professional. Met een solide academische achtergrond en meerdere certificeringen, toont hij zijn toewijding aan kwaliteit en voortdurende groei. Werk samen met Willem om nieuwe wegen voor professionele groei te verkennen en je potentieel concreet vorm te geven.

 

Willem