Skip to content

Arbeidsomstandigheden en sociale zekerheid

Bijeenkomst

NL_Agenda_ptit dej

Hoe vergoed ik mijn werk? Hoe kan ik arbeidsongevallen vermijden? Ben ik wel gedekt door de sociale zekerheid als ik ziek word? Wat zijn mijn rechten?  

Kom op 11 juni van 15 uur tot 17 uur naar Antwerpen om mee te praten over de arbeidsomstandigheden en sociale zekerheid als vennoot van de coöperatie Smart. We praten nog na tijdens de receptie achteraf (17 uur tot 18 uur).   

Er starten ook drie nieuwe SmartLabs over deze onderwerpen, en meer bepaald over #lonen, #risicopreventie en #ziekte, die we graag aan jullie voorstellen. 

Wat zijn de SmartLabs? Dat zijn specifieke werkgroepen van leden die samenkomen rond onderwerpen waarover ze zich dezelfde vragen stellen. Ze leren er meer over hun rechten, de werking van Smart of de wettelijke mechanismen waaraan de beroepswereld onderworpen is.  

Deze nieuwe SmartLabs moeten de leden helpen om de onderwerpen in verband met arbeidsomstandigheden en sociale zekerheid onder de knie te krijgen, samen actie te ondernemen en op zoek te gaan naar concrete oplossingen om hun dagelijkse realiteit te verbeteren. 

Heb je je altijd samen met anderen voor zoiets willen engageren? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou. 

We nodigen je ook uit om een enquête in te vullen over je arbeidsomstandigheden en sociale zekerheid. De bevraging neemt niet meer dan vijf minuten in beslag en zal onze toekomstige acties en eisen onderbouwen. Naar de enquête

Praktische informatie

De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat, 26

2060 Antwerpen

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?