Skip to content
Bezig met het laden van Evenementen
logo_smart

Communiceer beter met je Arabischtalige klanten

Opleiding - 26 > 27 september in Gent

Aanmeldingsformulier

Je kan je met dit formulier aanmelden voor een opleiding. Dat betekent dat je nog niet definitief ingeschreven bent. Om je deelname te bevestigen, ontvang je normaal gesproken binnen vijf werkdagen een mail met de betalingsmodaliteiten.

Als de opleiding volzet is, laten we je dat weten en komt je naam automatisch op de wachtlijst terecht. Zodra er een plaats vrijkomt, nemen we opnieuw contact met je op.

(bv : +32 473 xx xx xx of +32 2 xxx xx xx)
Statuut
Ik verklaar kennis genomen te hebben van de betalings- en annuleringsvoorwaarden(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Wil je graag een factuur of deelnameattest ontvangen?
Als je graag een factuur of deelnameattest ontvangt, kan je dat aanvragen via opleiding@smartbe.be. Heb je een productie-eenheid bij Smart, dan kan je die factuur als onkostennota indienen. Geef ons die info dus zeker door als je een factuur aanvraagt.

*Ontvang je een werkloosheidsuitkering?
Je kan deze opleiding ook volgen als je een werkloosheidsuitkering krijgt. Voor de dagen waarop je de opleiding volgt, behoud je immers het recht op die werkloosheidsuitkering. Je moet wel beschikbaar blijven op de arbeidsmarkt. Als je een job weigert die je tijdens de opleiding wordt aangeboden, mag je de deelname aan de opleiding dus niet als reden van de weigering opgeven.

*Heb je een redelijke aanpassing nodig om een van onze opleidingen te volgen?
Als je een redelijke aanpassing nodig hebt om een van onze opleidingen te volgen, willen we je vragen ons dat op het moment van je inschrijving mee te delen. We bekijken dan samen welke redelijke aanpassing je het beste past.
Voor meer informatie kan je een mail sturen naar opleiding@smartbe.be